Sandra Westerdahl

Älskar att lära ut golf

Min golfpassion brukar avspeglas till de kunder och människor som jag möter. Efter 14 år som golfinstruktör tycker jag mitt jobb bara blir roligare och bättre för varje år. Jag älskar att få förmedla och utveckla min pedagogik till alla, oavsett ålder eller hcp.
Jag började med golf som 5-åring då jag satt på pappas golfbag och slog lite slag då och då. Golfgymnasiet i Mark blev starten på mitt golfäventyr och en sejour i det blå gula laget var häftigt, där jag spelade med många av dagens världsstjärnor och det var en lärorik tid. Jag har fått uppleva massor av länder, golfbanor och människor genom åren. Ser fram emot att vi möts en dag, så jag får förmedla golf till just dig!

Spännande att veta om mig och min 21-åriga golfkarriär

PGA

• Medlem i svenska PGA sedan 1999
  • M4 i PGA´s kategorisystem (näst högsta)
  • Högre tränarutbildningen 2000-2002
  • PGA utbildningsdagar sedan 1999
  • Varit ledamot i PGA Stockholms kommitte

Utbildad Personlig Tränare
TPI screeningkurs
Diplomerad massör
Steg 2 utbildad fotbollstränare
Varit elitspelare förutom golf även i fotboll (div 1) och innebandy (elitserien)

Sandrasgolf.se

Erfarenheter

Min karriär började som ass pro på Partille GK 1999. Mina år där gav mersmak att arbeta mig in i golfens utbildnings värld. Efter Göteborg flyttade jag 2001 till Småland och Hestra och fick en halvtidsanställning som juniortränare på Isaberg GK. Här hade jag några fantastiska lärorika år. Stephen som var Head Pro delade med sig av massor av erfarenheter och han har jag mycket att tacka för och som tagit mig vidare som instruktör. Kärleken tog mig sedan till Stockholm och det är här uppe jag nu är verksam sedan 2003. Mälarö Skytteholm GK blev mitt första jobb i storstaden. Här byggde jag upp många kunder som även idag är mig trogna. Efter några år så dök ett intressant jobb upp på Ingarö GK som idrottsansvarig, vilket jag fick och här hade jag förmånen att få bygga upp en verksamhet både med juniorer och seniorer.