Nyheter från Golf Star

Nu är vi inne i slutet av golfsäsongen och efter söndagen den 29 oktober stänger vi följande anläggningar och banor för säsongen: Bromma, Brollstas 18-hålsbana, Gripsholm, Hässelby, Lindö Dal, Kungsängen Kings och Queens Course, Kyssinge 18 och 9-hålsbana, Riksten, Viksberg och Waxholms 18-hålsbana. Förutom banorna, så stängs även klubbhusen, rangerna och övriga övningsområden.

Lindö Park och Äng kommer att vara fortsatt öppna för spel under november månad, om vädret tillåter. Shoppen kommer att vara öppen mellan kl. 10.00 – 14.00 , alla dagar i veckan. Enklare kioskutbud finns att köpa. Rangen kommer att vara stängd för säsongen men lilla putting greenen, vid tee 1 och 10 på Lindö Äng är fortsatt öppen men får ej beträdas vid frost. För aktuell status kring bil- och vagnmöjligheter, vänligen läs mer på Lindös Facebook-sida, ring eller maila oss i Shoppen på  telefon: 0770-22 00 10 alt. via e-post: lindo@golfstar.se. Läs mer >>